Site Overlay

Rollito de vi blanc

Rollos de vino (especial Navidad y niños)

ingredients
-80 grams sucre
-100 ml oli oliva
-300 grams farina
-1 culleradeta canyella
-1 cullerada i mitja d’anís
-Ratlladura de mitja llimona
-75 ml vi dolç
-1 cullerada i mitja de sèsam o matafaluga
-sucre Glass

passos
1. En una paella a foc lent posem l’oli i fregim el sèsam fins que comenci a olorar. Ho Apartem del foc i ho deixem refredar.

2. En un bol col·loquem la farina i afegim l’oli amb el sèsam, el sucre, vi dolç, anís, canyella, ratlladura de llimona. Ho mesclem amb una espàtula fins que es formi una bola consistent.

3. Ho posarem en el marbre i estirarem la massa amb un corró de pastar per donar-li un gruix d’1 cm. Amb un motlle o fins i tot un got li donarem forma rodona.

4.Amb un descoratjador de poma traurem el centre.
Ho posarem en una safata de forn i enfornarem calor amunt i avall a 170 graus.

3.Quan estiguin lleugerament daurats els treiem. Sense que es refredin ho arrebossarem en sucre Glass.

Ja estan a punt espero que us agradin molt 😘