Site Overlay

Magdalena sense lactosa

Ingredients per a 12 magdalenes🧁
-210 gr de farina de rebosteria

-5 gr de llevat químic (impulsor)

-1 mica de sal

-2 ous L, 170 gr de sucre

-185 ml d’oli de gira-sol, 60 ml de llet semidesnatada sense lactosa

-aroma al gust (canyella , ratlladura de llimona o taronja, vainilla, etc.).

Preparació

Barrejar la farina amb el llevat i la sal en un bol. En un altre recipient més gran, batre amb una batedora de varetes els ous amb el sucre a velocitat alta, fins a aconseguir una barreja pàl·lida i densa. Afegir l’oli de gira-sol i la llet semidesnatada sense lactosa, batent una mica més.

Tamisar per sobre, amb ajuda d’un tamisador o un colador gran, la barreja de farina anterior, incorporant-la amb una espàtula o cullera. Afegir l’aroma desitjat i tornar a batre a alta velocitat, durant almenys tres minuts. Tapar amb paper film i deixar reposar a la nevera com a mínim una hora.

Preescalfar el forn a 225ºC i preparar una safata de motlles amb càpsules de paper, o motlles de silicona. Omplir tres quartes parts de cada motlle amb la massa. Cobrir amb sucre per sobre, si es desitja, i introduir al forn. Baixar la temperatura a 210ºC i coure durant uns 12-15 minuts, fins que estiguin daurades al gust.

degustació♡
Un cop s’hagin refredat ja podem gaudir de les nostres magdalenes sense lactosa en el moment que més ens vingui de gust. Com deia al principi, són ideals per esmorzar o el berenar de tota la família, acompanyades d’un bon got de llet sense lactosa ben fresquet🥛, que és el que ve de gust ara.😉🤤