Site Overlay

CREMA DE CACAU CASOLANA

Ingredients
-120 gr. avellanes torrades
-150 gr. sucre glass
-150 gr. cacau dolça en pols
-150 gr. xocolata amb llet sense lactosa
-200 ml. llet sense lactosa
-120 ml. oli de gira-sol
-1 essència de vainilla
Preparació
1. Afegim al vas de la batedora les avellanes torrades i pelades i les anem a triturar durant uns 10 minuts fins a formar un praliné gairebé líquid.

2. D’altra banda, posarem la llet sense lactosa en un cassó a escalfar amb el sucre fins que es dissolgui totalment.

3. Afegim el praliné d’avellanes, el cacau en pols, la xocolata amb llet (prèviament fos al microones), l’oli de gira-sol i una cullerada d’extracte de vainilla líquid.

4.Escalfem a foc lent aquesta barreja remenant molt bé, però sense arribar a bullir, amb l’objectiu de barrejar molt bé tots els ingredients i aconseguir una crema homogènia.

5. Aboquem la crema de cacau i avellanes encara calent en un pot de vidre passant-la per un colador i la deixarem refredar almenys tota la nit perquè agafi consistència. La conservem a la nevera.

Espero que us agradi!🤪❤