Site Overlay

Mousse de maduixa light

Ingredients

-1 sobre de gelatina de maduixes en pols.

-150 gr de maduixes🍓

-1 got d’aigua

-2 culleradetes de edulcorant líquid

-1 iogurt natural desnatat cremós
Guardar algunes maduixes per decorar

Preparació

  1. Comencem preparant la gelatina. En un pot posem 125 cl d’aigua, mig got. Esperem fins que comenci a bullir.
  2. Hi afegirem el sobre de gelatina. Remenem perquè es dissolgui bé. Ara afegim a poc a poc un got d’aigua freda.
  3. Tindrem preparat un recipient per deixar reposar la mescla al voltant d’una hora. En aquest temps la nostra gelatina quallarà.
  4. En un bol afegim les maduixes, el iogurt desnatat cremós i les culleradetes de edulcorant líquid. Triturem tot fins aconseguir una barreja cremosa.
  5. Ara tornem a la gelatina que ja tenim quallada. Amb la batedora i les varetes batrem la gelatina, el que afegirà molècules d’aire a la barreja i veurem que creix en grandària. En aquest moment només hem d’afegir la barreja de les maduixes i el iogurt que abans havíem elaborat.
  6. Ja tenim el nostre mousse de maduixa light, dividim el mousse en quatre copes o recipients i a la nevera 60 minuts. Si vols alleugerir el temps (per menjar abans), pots tenir-lo uns 20 al congelador i 10 a la nevera. Bé fresquet resulta deliciós.❤
  7. Tenim diverses opcions, el podem decorar amb les maduixes que havíem reservat. Una a cada copa, al voltant de la maduixa pots posar un rajolí de nata (dels recipients de nata en esprai)  També pots afegir adorns de rebosteria (fideus de xocolata, estrelletes, boletes de colors), o senzillament una fulla de menta.😉

Bon profit❣