Site Overlay

Brownies de albocat


I

Ingredients 

-300 grams de xocolata amarga en trossos
-2 cullerades d’oli de coco
-2 peces d’alvocat madur, en trossos
-1/4 de tassa de edulcolorate no calòric (sucralosa) horneable
-1 culleradeta de vainilla
– 3 peces d’ou🍫
-1/2 tassa de cacau en pols
– 1/2 tassa de farina
-1/4 de tassa de nou picada

Preparació 🍞

1. Preescalfem el forn a 200 ° C.

2. Fonem la xocolata a bany maria juntament amb l’oli de coco. Barregem fins a integrar, retirem del bany maria i deixem que es refredi lleugerament.

3. Processa l’alvocat fins a formar un puré llis.

4. En un bol, batim la xocolata fosa amb el puré d’alvocat, l’edulcorant no calòric, la vainilla i els ous. Afegim poc a poc la cocoa i la farina. Barregem les nous lleugerament.

5. Aboquem la barreja en un motlle per brownies engreixat i enfarinat. Enfornem al voltant de 15 minuts o fins que estiguin cuits.

Deixem refredar i ja estaria llest.♥