Site Overlay

Rol de canyella en tassa

Aufgerollte Pfannkuchen gefüllt mit Zimt und Zucker, fotografiert mit natürlichem Licht (Selektiver Fokus, Fokus auf die Vorderseite der rechten Rolle)

Ingredients:

Per al paper:

-9 cullerades de farina
-¾ de culleradeta de llevat en pols
-Una mica de sal
-De 3 a 4 i ½ cullerades d’aigua💧
-Una mica d’oli per engreixar la tassa
-¾ de culleradeta de canyella
-1 i ½ cullerades de sucre de coco
-½ culleradeta d’aigua

Per a la cobertura:

-3 cullerades de sucre
-¾ de llet de soja o aigua

Preparació:

1.Primer preparem la cobertura. En un bol barregem el sucre amb la llet o aigua. Afegim el líquid al sucre. Barregem i reservem.

2.En un altre bol posem la farina, el llevat, la sal i barregem. Incorporem a poc a poc de 3 – 4 ½ cullerades d’aigua fins que es forma una massa. Després fem servir la mà per incorporar.

3.Enfarinem una superfície i estenem la massa amb un corró. Ens ha de quedar d’uns 10 centímetres de llarg. Ara escampem el sucre de coco i la canyella per la massa. Dobleguem les vores de la massa i formem un rotllo, de manera que el sucre i la canyella quedin “dins” de la massa.

4.Col·loquem el rotllo a la tassa i afegim ½ culleradeta d’aigua. Fiquem la tassa al microones.

5.Escalfem durant 45-50 segons. Ha d’estar esponjós. Piquem el nostre rol amb un escuradents i ens ha de sortir net.

6.Treiem el paper de la tassa, col·loquem en un plat i cobrim amb la cobertura de sucre i llet.

♡ JA ESTARIA EL ROL DE CANYELLA ♡