Site Overlay

Pastisset a la tassa

Ingredients 

Secs (per a posar al pot):

– 2 cullerades de farina

– 2 cullerades de sucre

– 2 cullerades de cacau pur en pols (o cacau soluble)

– 1/2 culleradeta de llevat químic🥄

Líquids (per a afegir després):

– 4 cullerades d’oli d’oliva

– 6 cullerades de llet 🥛

Preparació

  1. Una vegada afegim els líquids als ingredients sòlids, remenem bé amb una cullera fins que estigui tot ben desfet i integrat, sense grumolls.
  2.  A continuació ho posem al microones a màxima potència, entre 800 i 1000 W. Courem entre 1 minut i 1 i mig, segons la potència del nostre microones. Vigilarem que no quedi molt líquid, però tampoc massa cuit, sinó quedaria resec.
  3. Tot i que es pot coure al gust de cadascú, sempre és millor que estigui una mica cru, el resultat serà semblant a un coulant. A més no cal preocupar-se per menjar-s’ho líquid, perquè no porta ou cru.

Abans de menjar-nos-ho  deixarem reposar-ho 5 minuts, penseu que sortirà cremant del microones!

Bon profit, i bona cuina!😋