Site Overlay

Pastís de xocolata

Ingredients
8 Porcions
– 1 tassa de farina
– 1 tassa de sucre
-1/4 de tassa de cacau en pols
-1 culleradeta de pols per coure
– 1 culleradeta de bicarbonat de sodi
– 3/4 de tassa de llet
– 1/4 de tassa de mantega suau
-1/2 culleradeta de vainilla
-1 ou
-1/4 de culleradeta de sal
– 1 1/2 tasses de sucre glass per al glacejat
-125 grams de xocolata per al glacejat
– 3 cullerades de mantega per el glacejat
– 3 cullerades d’aigua per al glacejat
Preparació🍰
1. En un recipient combinarem farina, sucre, cocoa, pols coure, bicarbonat i sal. Barregarem a baixa velocitat amb la batedora.
2. Afegir llet, mantega i vainilla. Batrem amb batedora a velocitat baixa, després batrem 2 minuts a velocitat mitjana, afegirem ou i batrem 2 minuts més. Posarem en un motlle rodó de 22 cm. de diàmetre, engreixat i enfarinat.
3. Courem al forn a 350ºF per 30 o 35 minuts. Treurem del forn i refredarem en una reixeta 10 minuts. Treurem del motlle i deixarem refredar completament.
4. Per fer el glacejat: fondrem xocolata i mantega a foc suau, remourem del foc i afegirem el sucre glass i l’aigua calenta movent sempre. Si cal afegirem més d’aigua per tenir la consistència de setinat
5. Donarem pàtina el pastís i deixarem escórrer pels costats a cobrir-lo totalment💝