Site Overlay

Magdalenes

Ingredients per preparar Magdalenes casolanes
-3 ous
-200 gr. de farina fluixa de rebosteria
-125 gr. de sucre blanc
-50 ml. de llet sencera
-100 ml. d’oli d’oliva extra verge suau
-½ sobre de llevat químic (8 grams)
-Motlles de silicona per magdalenes (opcional)
-Motlles de paper arrissat per a magdalenes

Preparació 
1.Anem a preparar unes 20 magdalenes, perfectes per esmorzar durant uns dies.

2.En un bol gran batem els ous amb unes varetes, amb moviments ràpids i envoltants. Procurant que ens quedi el batut esponjós i airejat.
3.Afegim ara poc a poc el sucre mentre seguim batent i barrejant de la mateixa manera. Toca el torn de l’oli, ho aboquem a poc a poc i ho anem barrejant amb la resta d’ingredients.
4.Seguim el mateix procés amb la llet, després la farina, i finalment el llevat químic. Fiquem la barreja a la nevera i mentre es refreda.
5.Col·loquem els motlles de silicona sobre la safata, i introduïm el paper arrissat dins d’ells.
6.Abans d’abocar la barreja en els motlles, li donem una petita batuda ja que amb el fred s’haurà espessit una mica.

7.Enfornat i presentació final de les magdalenes
8.Omplim fins ¾ parts i posem al forn 15 minuts a 200 º C.
9.Amb la calor del preescalfat i a aquesta temperatura les magdalenes han de pujar sense problema.
10. El seu estat idoni és quan comprovem que estan amb el copete perfecte i dauradetes.
Aquest punt és important ja que sabeu que d’un forn a un altre poden variar la calor i el temps. Passat el temps, retirem del forn. Deixem reposar dins dels motlles de silicona, perquè assenteix bé la massa.
I ja tindrem les nostres delicioses magdalenes, a menjar!