Site Overlay

Flam sense ou

ingredients
-1 tassa d’ametlles
-3 tasses d’aigua
-6 cullerades de mel de atzavara
-1/2 tassa de fècula de blat de moro
-1 branca de canyella
-3 culleradetes d’extracte de vainilla
-1/2 tassa de sucre

Preparació

  1.  Per elaborar aquest flam vegà, el primer que hem de fer, és posar les ametlles en un recipient juntament amb l’aigua i ho deixem reposar durant tota la nit.
  2. L’endemà, ho escorrem i col·loquem les ametlles en una liquadora amb tres tasses noves d’aigua. Liqüem i després passem el preparat per un drap net. Apretem molt bé amb les nostres mans perquè caigui la llet d’ametlles.
  3. Ara col·loquem el sucre en una olla i ho portem al foc. Ho fonem fins obtenir un caramel.🍬
  4. Col·loquem el caramel en els motlles on anem a col·locar el flam i reservem.
  5. Posem a escalfar la llet d’ametlles juntament amb la canyella i la mel.🍯
  6. Mentre es dissol la fècula de blat de moro en una tassa, amb una mica d’aigua, incorporem  la llet d’ametlles.
  7. Quan trenqui bull, continuem coent durant cinc minuts més sense deixar-ho de remoure amb una espàtula, fins que s’espesseixi.
  8. Retirem la canyella i incorporem l’extracte de vainilla.
  9. Barrejem i aboquem preparat del flam sense colesterol en els recipients sobre el caramel i ho deixem refredar. Refrigerem fins que qualli.
  10. Treiem el flam de les vores utilitzant un ganivet i, posteriorment, col·loquem un plat a sobre i donem volta per desmotllar-ho.

Com podràs veure, aquesta recepta de flam vegà és súper fàcil d’elaborar i molt deliciós. 🍮❤️