Site Overlay

Cheesecake de xocolata blanca

Resultado de imagen de cheesecake de chocolate blanco fotos sin copyright

Quantitat: motlle de 15 cm

Ingredients 

-300 g de iogurt de soja natural
-100 g de margarina
-160 g de xocolata blanca 🍫
-80 g de sucre
-100 g de beguda de soja natural
-10 g de maizena
-5 g de sal 🧂
-Melmelada de taronja
Per a la base:
-100 g de galetes digestives 🍪
-35 g de margarina

Preparació

1. Triturem les galetes. Es pot fer amb un procesador d’aliments o amb una bossa i un corró.

2. Fonem la margarina i barregem amb les galetes triturades.

3. Folrem la base del motlle amb paper d’enfornar i formem la base i les vores amb la pasta de galetes. Pressionem bé perquè quedi una base compacta. Ho reservem a la nevera.

4. Preescalfem el forn a 180º i començem a preparar el farcit.

5. Col·loquem tots els ingredients (menys la melmelada) en un pot. Barregem amb les varetes i deixem cuinar a foc lent, s’ha de remenar de tant en tant. Deixem cuinar durant uns minuts fins que la xocolata s’hagi fos i no hi hagi cap grumoll.

6. Quan el forn estigui calent, aboquem la massa en el motlle, deixant uns 5 mm de marge amb la vora. Enfonem la cheesecake a 180 º durant 45 minuts.

7. Després de fer la cocció, retirem amb cura del forn i deixem refredar a temperatura ambient.

8. Quan la cheesecake s’hagi refredat, escalfem una mica de melmelada de taronja i estenem per la superfície del pastís.

JA ESTARIA! 🖤