Site Overlay

Púding de xocolata amb plàtan fermentat

Ingredients 

Base

-xocolata negre

-ametlles torrades

-220 gr.Farina d’espelta integral
-3 Ous
-2 Plàtans
-1 (el farem servir de mesura)iogurt natural descremat
-1’5 mesures Oli d’oliva verge extra
-1 culleradeta Estèvia líquida
-1 sobre Llevat
-1 culleradeta Extracte de Vainilla
-3/4 de la mesura Cacau en pols desgreixat

Decoració

-xocolata negra

-ametlles torrades

Preparació

Per no tenir problemes a l’hora de tenir clares les mesures farem servir la mida del iogurt per mesurar alguns dels ingredients com l’oli o el cacau. 

1. Escalfem el forn a 180ºC per tal de tenir-lo calent quan haguem preparat la barreja.

2. Barregem amb les barilles tots els ingredients humits: ous, oli, iogurt, estèvia i extracte de vainilla.

3. Un cop tenim la barreja feta afgim el plàtan i triturem amb la batedora.

4. Damunt aquesta barreja que ja conté plàtan, tamisem el ingredients secs: farina, cacau i llevat.

5. Ho barregem tot fins que quedi un mescla homogènia.

6. Engreixem el motlle i dipositem la barreja.

7. Posem el motlle al forn durant uns 40 minuts a 180º.

8. Traiem del forn i deixem refredar.

9. Si ho volem decorar, fonem algunes presses de la xocolata negra i ho aboquem amb gràcia per damunt del púding.

10. Piquem unes avellanes i les escampem per damunt.

Bon profit!😉❣