Site Overlay

Mousse de iogurt amb kiwi i síndria

Ingredients: per 4 persones

– 150 gr de puré de síndria 🍉
– 150 gr de puré de kiwi 🥝
– 1 iogurt grec
– 6 cullerades de sucre
– 12 fulles de gelatina

Preparació:

1. Batim amb la batedora la polpa de la síndria i els kiwis fins aconseguir la quantitat desitjada. (dos unitats de kiwi)

2. Escalfem en un cassó a foc lent el puré de síndria.

3.Introduïm en un plat amb aigua freda 4 fulles de gelatina durant 5 minuts.

4. Quan el puré estigui calent, el retirem del foc.

5. Recorrem les fulles de gelatina i l’afegim immediatament al puré de síndria.

6. Removem bé fins que es desfacin.

7.  Introduim al vas i guarda a la nevera inclinat (pots subjectar-lo amb algun pot o pot tombat de manera que pugui quallar en diagonal com en la imatge).

8. Deixa que qualli a la nevera durant almenys 1 hora.

– Repeteix la mateixa operació amb el iogurt començant per escalfar-lo a foc lent en un cassó, afegim la gelatina hidratada, aboquem al vas i ho deixem reposar inclinat a la nevera durant una altra hora.

9. Finalment, repetim la mateixa operació amb el puré de kiwi, però aquesta vegada hem de deixar-lo reposar durant una altra hora a la nevera sense inclinar, perquè cobreixi la resta del vas.

JA TINDRIEM EL NOSTRE MOUSSE! ❤️