Site Overlay

cheesecake de maduixa

Ingredients:

Per a la base:

-100 g de mantega

-15 galetes maria

Per al farcit:

-200 ml de llet condensada

-1 sobre de gelatina en pols300 g de formatge cremós

-2 cullerades de sucre 150 g d’aigua

-200 ml de nata líquida 35% MG

Per al coulis de maduixa:

-200 g de maduixes 80 g de sucre

-½ sobre de gelatina en pols

Preparació:

  1. Per a la base: piquem les galetes amb la batedora i barregem amb la mantega fosa. Cobrim la base d’un motlle de 22 cm amb aquesta barreja, pressionant-ho molt bé, i ho reserbem  a la nevera.
  2. Per al farcit: muntem la nata líquida amb el sucre i afegim el formatge cremós amb la llet condensada. Ho remanem tot bé perquè quedi ben integrat.
  3. Escalfem l’aigua i desfem la gelatina en pols, remenant-ho bé. La reservem  perquè es temperi una mica.
  4. Anem afegint la gelatina a la barreja de formatge i llet condensada, sense deixar-ho de remenar. Aboquem la mescla al motlle i ho reserbem a la nevera, un mínim de 5 h.
  5. Per al coulis de maduixa: retirem els tronquets de les maduixes, les  rentem i les tirem amb el sucre. Escalfem el puré resultant en un cassó al foc i afegim la gelatina en pols. Hem de procurar que el puré no arribi a bullir. Quan la gelatina s’hagi desfet del tot, retirem el cassó del foc i reseveu-ho.
  6. Retirem elcheesecake’ del motlle i cobrim amb el coulis de maduixa. Deixem-lo refredar almenys 1 h abans de servir-lo.

Bon profit, i bona cuina!😋🍰