Site Overlay

Gofres vegans amb xocolata i festucs

Ingredients

-120 g de farina
-2 culleradetes de no egg (el podeu trobar en botigues especialitzades, herboriteries i diverses botigues en línia)
-200 ml de llet vegetal 
-50 g de margarina vegetal
-30 g de sucre (podeu substituir-la per un altre endolcidor que feu servir)
-5 g de llevat en pols
-1/2 culleradeta de sal
-100 gr de xocolata (segons lo llaminers que sigueu)
-1 grapat de festucs

Preparació

  1. Barregem la farina, el llevat, el sucre i la sal. Després barregem la llet, la margarina vegetal fosa i el no egg. Recordeu que cada culleradeta de no egg es barreja amb dues cullerades soperes, es bat bé, i així podem utilitzar-lo com si fos l’ou.
  2. Un cop tenim els ingredients líquids preparats, anem afegint a poc a poc als secs remenant bé i tenint cura que no quedin grumolls.
  3. Untem un dels motlles amb una mica d’oli i hi aboquem la massa (que ha de ser bastant líquida) 
  4. Fiquem al forn, preescalfat a 220 º C, durant uns 8 o 9 minuts. Els traiem, desmotllem i fiquem però ara amb el costat de quadrets cap amunt perquè es daurin, quan vegeu que ja tenen color retirem.

Bon profit!💕